Deltatravel.ro - rezervari hoteluri in Bucuresti, Rent a Car, tururi Bucuresti, circuite  Romania. Lista complea a hotelurilor din Romania, cazare in Romania, transport cu autoturisme, microbuze, autocare, transferuri aeroport, tururi private pentru individuali and grupuri.

 

Travel RomaniaDelta Travel Services

Oferim o gama variata de servicii turistice pentru turistii romani si cei din afara Romaniei, la preturi reduse, numeroase excursii si vizite, si o lista de servicii aditionale de la ghizi pana la transportul cu autocare, microbuze sau autoturisme.

 

 Hoteluri in Romania
Hoteluri ieftine in  Romania 
Preturi ieftine pentru zeci de hoteluri din Romania; brosuri, poze si descrieri pentru o calitate mai buna a serviciilor noastre.

Hoteluri in Bucuresti
Hoteluri in Brasov

Hoteluri in Iasi
Hoteluri in Timisoara

Romania - bilete de avion
Bilete de Avion Online
Rezervati acum bilete de avion online. Spuneti-ne care este  compania aeriana preferata, datele de calatorie, si veti primi ofertele noastre. Rezervarea va fi facuta numai in momentul confirmarii dumneavoastra!
Rezervati acum!!!
Romania - circuite
Tururi Romania 
Tururi personalizate pentru individuali si grupuri. Pachete turistice in Romania - servicii de calitate la preturi avantajoase. Spuneti-ne ce doriti sa vizitati in Romania, numarul persoanelor, categorie hotel, iar noi va vom trimite oferta noastra.
>>tururi Romania


Travel RomaniaRezervari Hoteluri in Romania:
Delta Travel Services este specializata in servicii turistice in Bucuresti, dar ofera servicii cazare si alte servicii turistie in toata Romania.
Rezervari Hoteluri in Bucuresti;
Daca doriti sa rezervati o camera la hotel, Delta Travel Services are solutia perfecta care combina gusturile Dumnevoastra cu bugetul alocat. Oferim o gama larga de locuri de cazare - economic, business, de lux, cazare cu mic dejun si apartamente.
Rezervari Hoteluri in Romania.
Veti beneficia de cazarea perfecta pentru excursia Dumneavoastra in Romania. Rezervari la preturi promotionale. Hoteluri ieftine, buget si de lux din Bucuresti. Cazare la hoteluri de trei, patru sau cinci stele in Bucuresti si din toata Romania
Travel RomaniaTururi Bucuresti:
Viziteaza Bucurestiul cu propriul tau ghid turistic. Aceasta este metoda cea mai buna pentru a vizita toate atractiile turistice importante ale orasului Bucuresti, exteriorul renumitelor cladiri si palate, raul Dambovita, muzee si Palatul Parlamentului (Casa lui Ceausescu), a doua cladire ca marime din lume, dupa Pentagon.
Bucuresti city tur -1/2 zi  Bucuresti tur
Bucuresti Panoramic tur - 1/2 zi  Bucuresti tur
Imprejurimile Bucurestiului -  tur de o zi sau 1/2 de zi
Bucurestiul noaptea - 3 - 4 ore;
>> mai multe tururi Bucuresti
Travel Romania
Travel RomaniaTransport Romania:
Delta Travel Services este o companie tur operatoare din anul 1998, oferind servicii de transport atat in Bucuresti, cat si in Romania. Va punem la dispozitie masini, microbuze, autocare si bilete de avion.
Transferuri: aeroport - hotel/ hotel - aeroport;
Compania noastra de transport ofera transferuri la/de la aeroport si Gara de Nord. Rezervari online cu confirmare instantaneu de Luni pana Vineri. Soferul va va intampina la aeroport. Serviciu gratuit � nici o taxa de rezervare.
Inchiriere microbuze si autocare in Bucuresti si Romania;
Inchiriere microbuz Bucuresti. Inchiriere autocar in Bucuresti sau in oricare alta locatie din Romania. Microbuzele si autocarele sunt moderne si confortabile.
Rent a car.
Rent a car online! Doar confirmati-ne locatia si perioada iar noi va oferim lista cu disponibilitati si preturi. Rezervati acum!

 

 

Tarife speciale la hotelurile din Bucuresti!

1 transfer gratuit ( one way) pentru rezervarea unei camere 5 nopti consecutiv;

Plata serviciilor se face online cu card de credit ( VISA sau MASTERCARD) sau la receptia hotelului;

Hotelurile din Bucuresti sunt o alegere excelenta atat pentru persoanele care calatoresc in interes de afaceri, cat si pentru cele care calatoresc din placere.

 In timpul dumneavoastra liber, va putem oferi tururi ale orasului Bucuresti, create special pentru dumneavoastra. Organizam tururi Bucuresti si imprejurimi, cu ghizi vorbitori de limba Engleza, Franceza, italiana, Spaniola. 

De asemenea, organizam excursii private de 1 zi sau doua, in care se pot vizita Castelul Peles, Castelul Bran, Valea Prahovei, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Iasi, Curtea de Arges si multe alte locuri interesante din Romania.
 

De ce sa rezervati camere de hotel in Romania cu Delta Travel Services?

Cinci motive INTEMEIATE:

  • Preturi mici si discount la hotelurile din toata tara;

  • Cele mai scazute preturi la hotelurile cu oferte speciale;

  • Zeci de brosuri cu hoteluri din Romania, descrieri, poze;

  • Rezervari on-line 24/7 si centru de informatii;

  • Anulari fara nici o taxa perceputa(*)
    (*) Cu exceptia nerespectarii regulilor din polita de anulare a rezervarilor si cea a hotelurilor cu tarife promotionale.

  • Pentru pachetele de servicii ( transport, cazare, masa, servicii ghid), veti primi discount;

  • Beneficiem de mijloace proprii de transport, inchiriem autoturisme cu sau fara sofer, microbuze, autocare.

 


Travel RomaniaCazare in Hoteluri din Bucuresti :
Oferim cazare in Bucuresti la toate tipurile de hoteluri, toate la preturi foarte bune. Suntem aici pentru a raspunde cererilor Dumneavoastra si sa va oferim servicii turistice de calitate. Ne vom folosi de experienta si aptitudinile noastre pentru a raspunde cat mai avantajos cererilor Dumneavoastra pentru rezervari la hoteluri din Bucuresti si Romania. De asemena, va putem rezerva mese la restaurante, bilete la spectacole, la muzee sau alte circuite culturale, pe parcursul carora va punem la dispozitie si ghizi turistici.

Cazare in hoteluri din Romania :


Bucuresti rent a car I Bucuresti hoteluri I Romania tur I Inchiriere autoturisme Bucuresti I Rent a car I Bucuresti tur I Romania tururi
� 1998 - 2019 Delta Travel Services srl, Bucuresti Romania. Toate drepturile rezervate.