Hoteluri in  Romania: lista completa a hotelurilor, cazare in Romania, hoteluri in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Constanta, Iasi, Timisoara, Marea Neagra, Delta Dunarii. Pentru rezervari camere hotel, sunati la: +40 722 367 030!


Travel RomaniaHOTELURI IN ROMANIA

Rezervari online pentru toate hotelurile din Romania. Cazare in Bucuresti si in toate orasele din Romania. Cele mai bune tarife pentru cazare in Romania! Delta Travel Services ofera o gama larga de hoteluri din Romania la preturi speciale pentru rezervarile facute online.

Hoteluri in Bucuresti
Oferte speciale - Hoteluri Bucuresti
Cazare in Bucuresti – de la hoteluri ieftine pana la hoteluri de lux. Discounturi pentru cazare la hotelurile din Bucuresti utilizand sistemul nostru de rezervari online.
Hoteluri in Brasov
Hoteluri in Brasov  si Poiana Brasov Hoteluri si cazari in Brasov, cele mai bune tarife pentru hotelurile din Brasov si Poiana Brasov – cea mai frumoasa statiune montana din Romania.
Hoteluri in iasi
Hoteluri in Iasi
Gasiti cele mai bune tarife pentru hotelurile din Iasi. Lista hotelurilor din Iasi - Romania, tur de oras - Iasi, rezervari pentru excursia Dumneavoastra. Bilete de avion ieftine catre Iasi.

Hoteluri in Timisoara
Hoteluri in Timisoara
Informatii despre hoteluri si rezervari in Timisoara pe deltatravel.ro. Rezervati online o camera la orice hotel din Timisoara si obtineti discounturi pentru grupuri si pentru perioade lungi de cazare.
Hoteluri in Constanta
Hoteluri in Constanta
Cele mai populare hoteluri din Constanta. Rezervari cu sau fara mic dejun, la hoteluri sau la vile, in Constanta sau langa Constanta. Rezervati acum si bucurati-va de tarifele speciale oferite de agentia noastra.
Hoteluri in Bucovina
Hoteluri si Pensiuni in Bucovina Cele mai bune tarife de cazare in Bucovina la Hotel Best Western Bucovina Club de Munte. Hoteluri in Gura Humorului, Piatra Neamt, Suceava.


Hoteluri in Delta Dunarii
Hoteluri in Delta Dunarii
Cele mai bune si avantajoase hoteluri din Delta Dunarii si Tulcea. Excursii, sejururi in Delta Dunarii pe hoteluri plutitoare.
Hoteluri Valea Prahovei
Hoteluri in Sinaia, Predeal, Busteni, Azuga
Oferta variata de cazare pe Valea Prahovei la hoteluri, vile si pensiuni.

 
Hoteluri la Marea Neagra
Hoteluri la Marea Neagra
Vacante pe plaja si informatii despre oferta de cazare in toate statiunile de pe litoral.

Travel RomaniaRezervari Hoteluri:
Delta Travel Services este specializata in servicii turistice in Bucuresti, dar ofera servicii cazare si alte servicii turistie in toata Romania.
Rezervari Hoteluri in Bucuresti;
Daca doriti sa rezervati o camera la hotel, Delta Travel Services are solutia perfecta care combina gusturile Dumnevoastra cu bugetul alocat. Oferim o gama larga de locuri de cazare - economic, business, de lux, cazare cu mic dejun si apartamente.
Rezervari Hoteluri in Romania.
Veti beneficia de cazarea perfecta pentru excursia Dumneavoastra in Romania. Rezervari la preturi promotionale. Hoteluri ieftine, buget si de lux din Bucuresti. Cazare la hoteluri de trei, patru sau cinci stele in Bucuresti si din toata Romania.

 

Tarife speciale la hotelurile din Bucuresti!

1 transfer gratuit ( one way) pentru rezervarea unei camere 5 nopti consecutiv;

Plata serviciilor se face online cu card de credit ( VISA sau MASTERCARD) sau la receptia hotelului;

Hotelurile din Bucuresti sunt o alegere excelenta atat pentru persoanele care calatoresc in interes de afaceri, cat si pentru cele care calatoresc din placere.

 In timpul dumneavoastra liber, va putem oferi tururi ale orasului Bucuresti, create special pentru dumneavoastra. Organizam tururi Bucuresti si imprejurimi, cu ghizi vorbitori de limba Engleza, Franceza, italiana, Spaniola. 

De asemenea, organizam excursii private de 1 zi sau doua, in care se pot vizita Castelul Peles, Castelul Bran, Valea Prahovei, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Iasi, Curtea de Arges si multe alte locuri interesante din Romania.
 

De ce sa rezervati camere de hotel in Romania cu Delta Travel Services?

Cinci motive INTEMEIATE:

  • Preturi mici si discount la hotelurile din toata tara;

  • Cele mai scazute preturi la hotelurile cu oferte speciale;

  • Zeci de brosuri cu hoteluri din Romania, descrieri, poze;

  • Rezervari on-line 24/7 si centru de informatii;

  • Anulari fara nici o taxa perceputa(*)
    (*) Cu exceptia nerespectarii regulilor din polita de anulare a rezervarilor si cea a hotelurilor cu tarife promotionale.

  • Pentru pachetele de servicii ( transport, cazare, masa, servicii ghid), veti primi discount;

  • Beneficiem de mijloace proprii de transport, inchiriem autoturisme cu sau fara sofer, microbuze, autocare.

 Bucuresti rent a car I Bucuresti hoteluri I Romania tur I Inchiriere autoturisme Bucuresti I Rent a car I Bucuresti tur I Romania tururi
1998 - 2014 Delta Travel Services srl, Bucuresti Romania. Toate drepturile rezervate.